fbpx

Vem är Feppla?


Hej!

Fredrik Hallberg heter jag och det är jag som driver Feppla. Jag bor och verkar i Hudiksvall men tar uppdrag över hela Sverige.

Jag startade Feppla för att jag insåg att det här med att skaffa hemsida kan vara en enorm tidsdödare för företag. Jag hjälper dig som nyss har startat ditt företag och jag hjälper dig som är en rutinerad företagare men som inte har tid att förnya din gamla hemsida.

Utöver webbdesign kan jag även erbjuda fotografering och grafisk formgivning. Allt för att göra din hemsida så bra som möjligt. Jag tar gärna hand om HELA processen med att sjösätta din hemsida så att du kan fokusera på ditt företag. Se mitt paketerbjudande.

Är du privatperson kan du kontakta mig om du vill anlita mig som fotograf. Jag fotar allt från dop till bröllop. Se min fotografsida.

Allmänt om mig kan sägas att jag är en kreativ, teknikintresserad och driven person som gillar utveckling och förändringsarbete. Upptäcker jag något som kan göras bättre vill jag gärna förbättra det.

Något jag alltid strävar efter är att sätta mottagaren av informationen i fokus. För du fram rätt argument till rätt målgrupp ökar dina chanser till konvertering.

Jag fakturerar via Cool Company.

Jag hoppas på ett personligt möte där vi kan prata mer om vem jag är och hur jag kan bidra mer till er verksamhet.

/Vänligen Fredrik

Fredrik Hallberg
Utbildad grafisk formgivare med lång yrkeserfarenhet av färg, form, webbsidor, e-handel och användarvänlighet (UX/UI-design).
Utbildad fotograf med erfarenhet från flera olika uppdrag
Är pedagogisk, kreativ, kommunikativ, tekniskt kunnig och har en hög servicekänsla

KONTAKT

Vad kan jag hjälpa

dig med?


Fler sätt att nå mig

Chatt i nedre högra hörnet på denna sida

Feppla logotyp


Webb | Marknad | Foto | Design – Jag hjälper dig med allt.


Kontakt

Kontakta mig om du har några frågor eller vill boka in möte!

Lingonvägen 23 HUDIKSVALL

Karta


Copyright © 2022 Feppla